SEGÍTÜNK A KISVÁLLALKOZÁSOK TELJES KÖRŰ MARKETING FELADATAIBAN 

Kezdő és régóta működő cégek kommunikációját menedzseljük

Csapatunk full marketing szolgáltatást nyújt akár stratégiatervezésről, kampánytervezésről piacelemzésről, hirdetéskezelésről vagy tartalom menedzsmentről van szó.

Dolgozz velünk!

Szolgáltatásaink

Social media menedzsment

Ha eddig csak posztolgattál, mi segítünk olyan tartalmak és kampányok megtervezésében, amik egymásra épülve támogatják az értékesítést és a célközönséged elhivatottságát az üzleti célodnak megfelelően. 

Tartalomgyártás

Márkádnak, céljaidnak és filozófiádnak megfelelő hangnemben készítünk tartalmakat, akár az összes közösségi média oldaladra. Akár komplett közösségi média menedzsmentre és tartalomgyártásra, akár csak alkalmankénti posztírásra van szükséged, keress minket bizalommal!

PPC hirdetés menedzsment és fiók elemzés

Időszakos és állandó kampányok beállításában és kezelésében állunk rendelkezésre. Több éves szakmai tapasztalatunk segítségével pontosan tudjuk hogyan kell hatékonyan üzenetet és célközönséget tervezni, a lehető legújabb piaci módszerekkel. Kérj ajánlatot, akár Facebook, Instagram, Google, Youtube vagy Linkedin hirdetésekre!

E-mail marketing

Az email marketing is fontos része a stratégiának, és egyáltalán nem idejétmúlt. Segítünk figyelemfelkeltő címmel, szöveggel, és látványvilággal megszólítani a már felépített ügyfélkörödet, de a lista felépítésében is számíthatsz ránk. Segítünk beállítani azt is, hogy ne kerüljenek spam mappába a híreid.

Youtube menedzsment

Nem elég jó tartalmakat gyártani, egy sikeres Youtube csatorna olyan szakembert igényel, aki segít neked folyamatosan optimalizálni, ellenőrizni a csatornát és a tartalmakat, figyel a SEO-ra és menedzseli a videókat. Vedd fel a kapcsolatot Youtube specialistánkkal még ma, és napokon belül kapsz egy komplett stratégiát!

Full Brandépítés

Ha még csak most kezdenél az énmárkád vagy az induló vállalkozásod brandépítésébe, akkor hasznos tanácsokkal és eszközökkel tudunk ellátni. Ismerjük a lehetséges buktatókat és a hatékony módszereket. Egyfajta coach-ként fogjuk a kezed, motiválunk és utat mutatunk, hogy neked csak a legfontosabb folyamatokra kelljen koncentrálnod. Ha szeretnél segítségünkkel stratégia és ütemterv szerint haladni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és adunk neked időpontot egy személyes egyeztetésre!

Amit egy átlagos PPC csomagban kapsz tőlünk:


  Optimalizált grafika minden csatornára

  Kreatív szövegírás  

  Egyedi célközönségek létrehozása különböző adatforrások alapján

  Kulcsszó kutatás

  Versenytárs elemzés

  Megkeressük a vállalatod/terméked/szolgáltatásod miben tűnik ki, lesz egy saját üzeneted

  Havi riportok, folyamatos egyezetetésNöveld a bevételed hírdetéssel!

Miért dolgozz velünk?

Beleférünk egy kisvállalkozás költségkeretébe is

Nálunk nem kell aggódni a költségek miatt: a piachoz képest baráti áron működünk, nincsenek rejtett pluszköltségeink, és minden számlázás a partner kérése szerint történik: lehetőség van havi fix, és órabéres elszámolásra is.

Ismerjük a kis- és középvállalatok problémáit, kihívásait

Mi is kisvállalkozásként működünk, így saját és a partnereink példáin keresztül pontosan tudjuk mire van szükséged marketing terén, még akkor is, ha te esetleg nem tudod jól megfogalmazni. 

Empatikus, ügyfélközpontú együttműködésre számíthatsz

Számunkra a legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, így szívünkön viseljük az összes folyamatot. Nálunk nem fogod kínosan érezni magad, ha változtatni, finomítani szeretnél valamin, és akkor sem, ha alapvető kérdéseid vannak a kampánnyal kapcsolatban.


2015 óta hivatalos Google Partnerek vagyunk és Youtube tanúsítványt is szereztünk.

Bízd ránk hirdetéseid kezelését!

A Youtube a specialitástunk!

Referenciáink45
Ügyfél
188M
Megnézett videó
2500
Poszt
1,8M
Követő
google.com, pub-6615399134490551, DIRECT, f08c47fec0942fa0